De ontwerper

Aanleiding

Bent u op zoek naar een tuin- of  landschapsontwerper?

Heeft u geen tijd, ruimte of inspiratie om uw tuin eens om te vormen tot de plek waar u altijd al van hoopte? Of bent u benieuwd wat er zoal bij komt kijken om een plan te maken en hoe dat er dan uit ziet? Dan nodig ik u van harte uit om eens een kijkje te nemen op mijn site.

De drijfveer achter Buiten Creaties is de tuin en landschapsontwerper Dominique de Niet. Dominique heeft een opleiding gevolgd in de tuin en landschapsarchitectuur. Binnen het vakgebied is zijn werkervaring breed, zo is hij werkzaam geweest op een ontwerpbureau, een ingenieursbureau en een bedrijfsbureau van een groot hoveniersbedrijf. Mede hierdoor zijn de plannen van Buiten Creaties origineel en creatief maar ook haalbaar en uitvoerbaar.

 

 

Inspiratie van de Ontwerper

dominique_water

Ik ben een buitenmens, ontspannen op mijn rug in het gras of struinen door de ruige natuur. Het geeft mij een gevoel van vrijheid en rijkdom waar ik erg veel energie van krijg. Juist de kleine, vaak spontane details kunnen mij erg boeien.

Ik ben een nuchtere jongeman met een creatieve geest en een praktische hand.

Ik vind het een enorm leuke uitdaging om op zoek te gaan naar datgene waar u
ontspanning en energie uit haalt. Met mijn ontwerpen staan deze gedachtes centraal.

 

 

krabbel

 IMG_4932                             Dominique de Niet, tuin- en landschapsontwerper

 

 

 

 

Planpennen copy

Ik help uw wens te vertalen naar een uitvoerbaar plan. Met Buiten Creaties ben ik actief in de advisering en vormgeving van tuin en groenprojecten. Ik verzorg ontwerpplannen, van eerste schets tot een definitief plan. Daarnaast verzorg ik ook technische uitwerkingen, beplantingsplannen en beheerplannen.

Bij mij is elke project maatwerk. De basis van een goed plan ligt aan de ene kant aan een wederzijdse klik en vertrouwen en aan de andere kant aan kennis en passie. Het begint met goed luisteren en vragen. Daarna ga ik voor u brainstormen. Deze ideeën ga ik met u bespreken en met uw bevindingen maak ik een plan.

 

Uitvoering

Als er een plan is, wordt het tijd voor de uitvoering. Zowel in vorm als in samenstelling is veel mogelijk. Zo kunt u er voor kiezen om aan de hand van het ontwerp/plan zelf aan de slag te gaan, maar ik kan u hierbij ook ondersteunen. Dit kan bestaan uit het beoordelen van externe offertes tot helpen in de uitvoering. Het is ook mogelijk dat ik het hele traject van idee tot oplevering voor u regel.

 

Tuincoach

Soms is het niet nodig om de volledige tuin aan te pakken en kan een kleine aanpassing al genoeg zijn voor het gewenste resultaat. Tijdens een wandeling door uw tuin luister ik naar uw wensen en bespreek ik met u wat hierin mogelijk is. Eventueel ondersteun ik dit met een aantal schetsen.

 

 

 

Curriculum Vitae Dominique de Niet

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s